Dit udvalg

Forudsætningen for, at dit valg af høreapparat bliver til dit bedste, er en professionel vejledning i, hvilke høreapparattyper, der vil være bedst egnet til forbedring af netop din målte høreevne. Høreevnen er individuel og meget forskellig for hver enkelt, eksempelvis hører nogle alle frekvenser lige dårligt, andre hører bas eller diskant dårligt. Derfor skal lydstyrke og lydkvalitet individuelt indstilles. Det kræver grundig kendskab til høreapparaternes tekniske formåen, samt et stort erfaringsgrundlag via oplevelser fra og samtaler med høreapparatbrugere. De forskellige producenters lydgengivelser i høreapparatet er også afgørende for dit valg. Vi stiller krav til, at alle høreapparater har den bedste lyd, og derfor ikke som andre gratisapparater på markedet lyder meget teknisk og skingrende. Alle vores høreapparater er omfattet af en fuld 4 års garantiperiode, hvor servicering, justering, slangeskift m.v. er gratis.Åben løsning er den nye tekniske landvinding indenfor høreapparater. En lille ørehænger med diskret slange, som ikke kræver individuelt aftryk af øregangen, hvilket forkorter ventetiden på at give dig høreforbedring. Du føler med denne løsning ikke øregangen tilstoppet, som ved andre apparattyper. Dette kan være den mest behagelige løsning for dig, forudsat at din høreevne kun er moderat nedsat.Helt-inde-i-øret-apparat er det mindste og det mest diskrete apparat af typen fastsiddende i øregangen og tilpasset dennes facon. Her er høreapparatets endelige udseende og størrelse helt afhængig af din øregangs størrelse. Denne løsning giver mindre plads til teknikken i høreapparatet. Løsningen er derfor bedst egnet til dig, hvis høreevne kun er let til moderat nedsat.I-øret-apparat er fastsiddende i øregangen og tilpasset individuelt. Det fylder mere eller mindre ud i den synlige del af øregangen. Apparatet er mere synligt, hvilket giver mulighed for bedre plads til mere teknik, samt et lidt større og hermed lettere udskifteligt batteri. Løsningen er velegnet til dig, hvis høreevne er moderat til stærkt nedsat.Bag-øret-apparat hænger bag øret og er forbundet med en plastikslange til en individuel tilpasset prop. Der gives her den største mulighed for plads til forstærkning af lyden og andre tekniske installationer, og det er lettere at udskifte batterier. Er bedste og eneste mulighed for dig, hvis høreevne er meget stærkt nedsat.

”Ørelægens Hørehjælp” kan tillige tilbyde et stort udbud af muligheder og tilbehør til apparatet, bl.a. kan der besluttes hvilken farve apparatet skal have, om der er behov for telespole, og om der ønskes fjernbetjening. En stor del af disse tilvalg er uden ekstra omkostning for dig. Også avancerede høreapparater, som overfører lyd via blue-tooth kan tilkøbes, hvorved man kan høre og tale i mobiltelefonen eller høre trådløs PC-lyd i høreapparatet evt. i stereo. Mange moderne høreapparater kan opereres fra en iphone eller en smartphone. Høreapparater med beroligende lyde, og høreapparater med programmer for reduktion af tinnitus, kan også tilkøbes.

Endvidere sælges individuelt tilpassede høreværn til brug ved musikudøvelse, koncerter, støjende arbejdsmiljø, jagt eller sovepropper mod snorkende eller højrøstede ægtefæller.

”Ørelægens Hørehjælp” anbefaler dig at søge den ekstra viden, du yderligere føler behov for at få, inden du vælger høreapparat, på nedennævnte links til to ikke-kommerciele internet hjemmesider.

www.audiologi.dk (Deltas hjemmeside på Dansk)

www.hoerelse.info (Hear-it hjemmeside på Dansk)
www.hear-it.org (Engelsk, Spansk, Tysk, Fransk)

Du finder i øvrigt informationsmateriale fra de benyttede producenter, om deres produkter på deres hjemmesider

www.bernafon,dk
www.oticon.dk

www.phonak.dk

www.siemens.dk

www.widex.dk